< Terug naar het overzicht

AlphaESS verkozen als beste opslagsysteem

Jef Noelmans

Recent, heeft de Duitse onderzoeksinstelling EuPD Research haar lijst voor 2018 vrijgegeven met de top tien energie opslag merken in de Europese markt. De rangschikking werd gezamenlijk door German Institute of Clean Technology en EuPD Research opgesteld.  Met haar superieure kwaliteit en goede reputatie, steken de producten van AlphaESS erbovenuit en zijn ze in de top tien gerangschikt. De Storion ECO-ES5 werd eerste in de 5kWh categorie.

EuPD Research is Europa’s toonaangevende onderzoeksinstelling voor duurzaamheid, gespecialiseerd in B2B markt onderzoek.  Het levert uitgebreide onderzoeksdiensten aan op maat van haar klanten in Europa, Azië en Amerika.  EuPD’s onderzoeken verdiepen de expertise op vlak van hernieuwbare energie, in het bijzonder fotovoltaïsche zonneënergie.

Lees het volledige artikel op : https://edison.handelsblatt.com/erklaeren/das-ranking-der-besten-stromspeicher-fuer-zu-hause-und-im-betrieb/22683390.html

Ontvang onze energiegevende nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het energielandschap en ontvang tips over energieopslag.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lees andere interessante blogs

Ontdek interessant nieuws en krijg boeiende inzichten over de duurzame revolutie en de rol van (AlphaESS) batterijsystemen
een lamp die brandt met groene plantjes die op euro's staan. De stapeltjes worden kleiner, want als je bespaart op elektriciteit door groene energie betaal je minder.
17 mei 2024
Wil je besparen op elektriciteit? Hallo thuisbatterij!
Lees meer
afbeelding die huis, auto en tekening van een batterij toont.
14 mei 2024
Investeren in een thuisbatterij: hoe rendabel is het?
Lees meer
zonnepanelen op dak met volle zon
10 mei 2024
Moet je straks betalen om stroom van je zonnepanelen op het net te zetten?
Lees meer

Heb je een vraag?

Een thuisbatterij kiezen die bij je persoonlijke situatie en levensstijl past roept misschien vragen op. Daarom bundelden we de veelgestelde vragen.

Ga naar veelgestelde vragen