Haal met je bedrijfsbatterij alles uit je zonnepanelen

AlphaESS heeft een oplossing op maat voor elke commerciële klant.

Met een AlphaESS bedrijfsbatterij maak je winst

Met een AlphaESS bedrijfsbatterij bieden we een duurzame oplossing voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven. Je haalt met een commerciële batterij alles uit je zonnepanelen. Bij AlphaESS vertrekken we steeds vanuit de energienood en -wens van de klant. We optimaliseren met de bedrijfsbatterij het verbruik van je groene stroom, zodat je als bedrijf niet alleen meestapt in de energietransitie, maar ook bespaart op je energiekosten.

Vraag een offerte aan
batterij om aan te sluiten op zonnepanelen

AlphaESS: efficiënte en flexibele oplossingen op maat van elk bedrijf

Met toonaangevende en gepatenteerde technologie creëren we een duurzame oplossing die voldoet aan je noden en wensen.
Een grote onafhankelijkheid

Met een AlphaESS bedrijfsbatterij kies je voor duurzaamheid én onafhankelijkheid. Jij optimaliseert voortaan met een batterij de opgewekte energie van de zonnepanelen op het dak van je bedrijf.

Noodstroom

Zelfs tijdens een stroompanne, blijven jullie productief dankzij de noodstroomvoorziening van de AlphaESS bedrijfsbatterij.

Een lagere energiekost

Dankzij een slimme bedrijfsbatterij bespaar je fors op je energiekosten. Daarnaast kan je installatie ook specifiek aangestuurd worden op basis van trading of dynamische tarieven.

Peak shaving

Het vermindert de piekbelasting van het elektriciteitsnet en verlaagt zo de electriciteitsfactuur. De AlphaESS batterij zal bijspringen op het moment dat de stroomvraag piekt, zodat die onder controle blijft.

AlphaESS bedrijfsbatterijen vlakken je pieken af door energievretende apparaten uit te schakelen of een lokale energiebron in te schakelen.

Een slim netwerk

AlphaESS batterijen bieden een geïntegreerde oplossing. Je kan het batterijsysteem koppelen met een netwerk van laadpalen en een zonnepaneleninstallatie.

Grid services

Met AlphaESS batterijsystemen kan je niet alleen je zelfverbruik verhogen en pieken afvlakken, maar je kan ze ook inzetten om het elektriciteitsnet in evenwicht te houden. Daarvoor ontvang je zelfs een vergoeding van je netbeheerder.

Bespaar met Jabba maximaal op je energiekosten

Maak jij graag ten volle gebruik van alle voordelen die de AlphaESS thuisbatterij biedt? Verbind je batterij met Jabba, het slimste energieplatform, dat op basis van strategische commando’s je thuisbatterij stuurt. Met Jabba bepaal jij hoe je maximaal op je energiekostenbespaart.

Lees meer over jabba

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

Bedrijfsbatterijsystemen

Welke thuisbatterij kies je nu best? Dat is afhankelijk van verschillende factoren en voor iedereen anders. Met onze productselector krijg je alvast een goed idee van welk systeem het beste bij jouw woonsituatie past.

Storion H30

Een batterijsysteem voor kleine bedrijven met een plug and play-principe voor de installatie van de batterijmodules en zonnepanelen.

Ontdek product
Storion T50/100

Een bedrijfsbatterij die speciaal ontworpen is voor middelgrote bedrijven.

Ontdek product
Storion TB250/500

De bedrijfsbatterij voor industriële spelers op de markt.

Ontdek product
Montsol – zonnepaneel

Het Montsol zonnepaneel van AlphaESS is de oplossing voor efficiënte en duurzame energieopwekking, wat zorgt voor consistente en betrouwbare energieopbrengsten!

Ontdek product

Bedrijfsbatterijsystemen

Vraag nu je gratis offerte aan

Geïnteresseerd in een AlphaESS thuisbatterij? Vraag een offerte aan.

Vraag je offerte aan