Met een AlphaESS thuisbatterij
omzeil je piekverbruik

Met de intrede van het capaciteitstarief moedigt de netbeheerder consumenten aan om hun elektriciteitsverbruik te spreiden en de vraag naar energie tijdens piekmomenten te beperken.

Met een thuisbatterij, zoals die van AlphaESS, kan je elektriciteit opslaan, wanneer de nettarieven laag zijn of wanneer je zonnepanelen meer energie opwekken dan je verbruikt. En de opgeslagen energie kan je vervolgens op een later moment of tijdens piekuren verbruiken, waardoor je je piekverbruik afvlakt én je de hogere verbruikstarieven omzeilt: win-win!

Omzeil piektarieven met een AlphaESS thuisbatterij

Beperk je piekverbruik tot een minimum

Een slimme thuisbatterij, zoals die van AlphaESS, slaat overtollige energie op wanneer de vraag naar energie laag is en gebruikt het wanneer de vraag hoog is. Daardoor verminder je je piekverbruik en betaal je dus minder capaciteitstarief.

Het capaciteitstarief en de snel veranderende energiemarkt vragen je om je energie anders te beheren. Met een AlphaESS thuisbatterij in huis verbruik je minder energie van het net, vermijd je piekbelastingen en optimaliseer je je energieverbruik.

Installeer een AlphaESS thuisbatterij en maak je klaar voor de dag van morgen. Want met een slimme AlphaESS thuisbatterij speel je makkelijk in op innovatieve technologieën, betaal je minder energiekosten en draag je tegelijkertijd bij aan een groenere planeet.

Ontdek onze AlphaESS thuisbatterijen

Betaal met Jabba nog minder aan de netbeheerder

Een AlphaESS thuisbatterij kan je koppelen met Jabba, het slimste energieplatform. Daardoor kan je je batterij nog slimmer maken: je batterij laadt en ontlaadt automatisch, zodat jij financieel zoveel mogelijk wint. Jabba laadt je thuisbatterij op rustige momenten op, zodat je voldoende energie hebt om pieken in je verbruik op te vangen. Op die manier vlak jij je pieken verder af en betaal je minder capaciteitstarief.

Dus wees slim bij de aankoop van je thuisbatterij, want met een goede aankoop en de hulp van de juiste technologie vormt een thuisbatterij een heel krachtig wapen tegen piekverbruik en de bijorende tarieven. Je wint op die manier niet alleen op financieel vlak, je draagt ook bij aan een duurzame toekomst.

Lees meer over Jabba

Vraag nu je gratis offerte aan

Geïnteresseerd in een AlphaESS thuisbatterij? Vraag een offerte aan.

Vraag je offerte aan

AlphaESS Bedrijfsbatterijen

Met een commerciële batterij van AlphaESS optimaliseer je het energieverbruik van je bedrijfssite of kantoor. Jij stapt met je bedrijf niet alleen mee in de energietransitie, maar je bespaart ook op je energiekosten. Daarnaast kan je installatie ook specifiek aangestuurd worden op basis van trading of dynamische tarieven. 

Ontdek alles over commerciële batterijen

Waarom AlphaESS een slimme keuze is

Dankzij een thuisbatterij moet je voor (groene) energie nog minder beroep doen op het elektriciteitsnet. En kan je zelfconsumptie stijgen tot wel 80%.

Een AlphaESS batterij is meer dan enkel een energieopslagsysteem. Je kan verbruikspieken afvlakken om zo je capaciteitstarief te doen dalen. De automatische sturing zorgt voor besparingen, terwijl jij werkt of slaapt.

Met een thuisbatterij maak je een duurzame keuze en ben je klaar voor het toekomstige energielandschap.

Er is geen batterij op de markt die beter en langer presteert dan een AlphaESS batterijsysteem.

Vraag een offerte aan

Lees de ervaringen van eigenaars van een AlphaESS thuisbatterij

Heb je een vraag?

Een thuisbatterij kiezen die bij je persoonlijke situatie en levensstijl past roept misschien vragen op. Daarom bundelden we de veelgestelde vragen.

Ga naar veelgestelde vragen