AlphaESS: de thuisbatterij met de
langste levensduur

Er is geen thuisbatterij op de markt met een langere levensduur dan een AlphaESS batterijsysteem. En die levensduur is een belangrijke factor, wanneer het gaat over rendabiliteit. Want hoe langer je thuisbatterij meegaat, hoe rendabeler je investering.

Ontdek de AlphaESS thuisbatterijen

Een AlphaESS thuisbatterij heeft een levensduur van 20 jaar

AlphaESS thuisbatterijen blinken uit in effectiviteit en betrouwbaarheid, met onder andere een lange levensduur, grote energieopslagcapaciteit, snelle laad- en ontlaadprestaties. Bovendien kan je de batterijsystemen ook makkelijk aansluiten op zowel een nieuwe als bestaande zonnepaneleninstallatie.

Met een AlphaESS thuisbatterij zit je minstens 20 jaar goed. Dankzij de extreem lange levenscyclus, van wel meer dan 10 000 laadcycli en de capaciteitsgarantie na 10 jaar. Hoewel de levensduur van je thuisbatterij ook afhangt van andere factoren, zoals je verbruik en het onderhoud, staat het buiten kijf dat een AlphaESS thuisbatterij beschikt over innovatieve technologieën die de levensduur van de thuisbatterij optimaliseren.

Een AlphaESS thuisbatterij: de slimste op de markt

Kies je een thuisbatterij van AlphaESS dan haal je een slim energieopslagsysteem in huis. Dit energieopslagsysteem doet zoveel meer dan energie opslaan. De batterij bepaalt wanneer ze oplaadt of energie op het net injecteert. En het is een betrouwbare back-up tijdens een stroomuitval, dankzij een UPS-noodstroomaansluiting. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over energievoorziening tijdens onverwachte situaties. Bovendien geniet je van levenslange toegang tot de AlphaCloud. Daardoor heb je altijd een handig overzicht van de opgewekte stroom van je zonnepanelen, je energieverbruik én hoeveel energie er in je batterij zit. Een AlphaESS batterij is de slimste op de markt, en dat voel je ook in je portemonnee.

Ontdek onze AlphaESS batterijsystemen

Wil jij je batterij graag nog slimmer maken, zodat je maximaal op je energiekosten kan besparen? Koppel je AlphaESS thuisbatterij dan met Jabba, het slimste energieplatform.

Vraag nu je gratis offerte aan

Geïnteresseerd in een AlphaESS thuisbatterij? Vraag een offerte aan.

Vraag je offerte aan

AlphaESS Bedrijfsbatterijen

Met een commerciële batterij van AlphaESS optimaliseer je het energieverbruik van je bedrijfssite of kantoor. Jij stapt met je bedrijf niet alleen mee in de energietransitie, maar je bespaart ook op je energiekosten. Daarnaast kan je installatie ook specifiek aangestuurd worden op basis van trading of dynamische tarieven. 

Ontdek alles over commerciële batterijen

Waarom AlphaESS een slimme keuze is

Dankzij een thuisbatterij moet je voor (groene) energie nog minder beroep doen op het elektriciteitsnet. En kan je zelfconsumptie stijgen tot wel 80%.

Een AlphaESS batterij is meer dan enkel een energieopslagsysteem. Je kan verbruikspieken afvlakken om zo je capaciteitstarief te doen dalen. De automatische sturing zorgt voor besparingen, terwijl jij werkt of slaapt.

Met een thuisbatterij maak je een duurzame keuze en ben je klaar voor het toekomstige energielandschap.

Er is geen batterij op de markt die beter en langer presteert dan een AlphaESS batterijsysteem.

Vraag een offerte aan

Lees de ervaringen van eigenaars van een AlphaESS thuisbatterij

Heb je een vraag?

Een thuisbatterij kiezen die bij je persoonlijke situatie en levensstijl past roept misschien vragen op. Daarom bundelden we de veelgestelde vragen.

Ga naar veelgestelde vragen