Bespaar met Jabba maximaal op je energiekosten

Maak jij graag ten volle gebruik van alle voordelen die de AlphaESS thuisbatterij biedt? Verbind je batterij met Jabba, het slimste energieplatform, dat op basis van strategische commando’s je thuisbatterij stuurt. Met Jabba bepaal jij hoe je maximaal op je energiekostenbespaart.

Lees meer over jabba

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

Waarom AlphaESS een slimme keuze is

Dankzij een thuisbatterij moet je voor (groene) energie nog minder beroep doen op het elektriciteitsnet. En kan je zelfconsumptie stijgen tot wel 80%.

Een AlphaESS batterij is meer dan enkel een energieopslagsysteem. Je kan verbruikspieken afvlakken om zo je capaciteitstarief te doen dalen. De automatische sturing zorgt voor besparingen, terwijl jij werkt of slaapt.

Met een thuisbatterij maak je een duurzame keuze en ben je klaar voor het toekomstige energielandschap.

Er is geen batterij op de markt die beter en langer presteert dan een AlphaESS batterijsysteem.

Vraag een offerte aan

iinno-benelux

Bij iinno-benelux geloven we dat het tijd is voor een duurzame revolutie: de maatschappij kan en zou moeten draaien op groene energie. Daarom zorgen wij ervoor dat ’s werelds slimste en innovatiefste energieopslagsystemen beschikbaar zijn in België.

Ontdek meer

Over AlphaESS

AlphaESS is een innovatieve wereldspeler binnen de markt van energieopslagsystemen.
Een meeting tussen medewerkers van AlphaEss

Ze streven naar groene energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij AlphaESS genieten ondertussen wereldwijd talloze huishoudens van betrouwbare, toegankelijke en duurzame energie.

Leer ons beter kennen

Duurzame AlphaESS initiatieven

Meer dan tien jaar geleden startte AlphaESS met de mogelijkheden van energieopslagsystemen te verkennen en de doorslaggevende rol die ze zouden vervullen in de energietransitie. Vanaf dat moment heeft AlphaESS zich ook ontfermd over de opwarming van de aarde. AlphaESS stelt daarom alles in het werk om het milieu te beschermen en energie te besparen doorheen de volledige levenscyclus van haar producten: van productie over fabricage tot transport.

Onze initiatieven

Heb je een vraag?

Een thuisbatterij kiezen die bij je persoonlijke situatie en levensstijl past roept misschien vragen op. Daarom bundelden we de veelgestelde vragen.

Ga naar veelgestelde vragen