fbpx

#inspire2inspire

Met onze thuisbatterijen willen we je inspireren
om je ecologische voetafdruk te verkleinen
en onafhankelijker te worden in een groene omgeving,
zodat jij op jouw beurt weer anderen kan inspireren.
Met onze thuisbatterijen willen we je inspireren om je ecologische voetafdruk te verkleinen en onafhankelijker te worden in een groene omgeving, zodat jij op jouw beurt weer anderen kan inspireren.

AlphaESS globaal

Sinds 2012 legt AlphaESS zich exclusief toe op batterijopslag, waardoor het een pionier is in de sector van energieopslag

AlphaESS is actief in meer dan 60 landen wereldwijd

AlphaESS bezit meer dan 100 patenten voor haar energieopslagsystemen

Wereldwijd zorgde AlphaESS al voor meer dan 100.000 installaties van thuisbatterijen

Duurzaamheid en ethiek bij AlphaESS

Omdat we het zeer belangrijk vinden dat onze klanten tevreden zijn van hun thuisbatterij en de bijhorende service, nemen we na de installatie nog even contact op.

Wie onze tevredenheidsenquête invult, ontvangt dan van ons de AlphaESS Ambassador Box. De box wordt gevuld met leuke attenties, zoals honing van onze eigen bijen. Daarenboven wordt er per batterijsysteem van AlphaESS een klimaatboom geplant ter compensatie van de CO2-uitstoot die het transport van onze systemen met zich meebrengt.

AlphaTalks:
inspirerende lezingen

AlphaTalks zijn inspirerende lezingen over duurzaamheid en alles daarrond. Ze gaan over de impact van klimaatverandering op ons dagelijks leven en de toekomst van hernieuwbare energie. We vertellen graag hoe jij deel van de oplossing kan worden door bepaalde slimme investeringen.

Wil je zelf een AlphaTalk organiseren? Neem gerust contact met ons op.