AlphaCloud Monitoring Platform

Bij aankoop van een AlphaESS thuisbatterij krijgt u levenslang gratis toegang tot AlphaCloud. Hier heb je altijd een handig overzicht van de opgewekte stroom van je zonnepanelen, je energieverbruik én hoeveel energie er in je batterij zit.

Ontdek de AlphaESS thuisbatterijen

AlphaCloud: slimme monitoring

Bij aankoop van een AlphaESS thuisbatterij krijgt u levenslang gratis toegang tot AlphaCloud, het online en real-time monitoringplatform van AlphaESS. Met AlphaCloud heeft u real-time controle, zowel thuis als buitenshuis. De app voorspelt zonne-energieopbrengst om uw inkomsten te maximaliseren en biedt enkele slimme laad- en ontlaadopties om kosten te verlagen.

Met de AlphaCloud-app bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare werking door het voorspellen van onderhoudsbehoeften. Dankzij 24/7 monitoring en foutdetectie kunnen problemen snel op afstand worden geanalyseerd en opgelost, zodat uw systeem steeds optimaal blijft functioneren.

Een AlphaESS thuisbatterij: de slimste op de markt

Kies je een thuisbatterij van AlphaESS dan haal je een slim energieopslagsysteem in huis. Dit energieopslagsysteem doet zoveel meer dan energie opslaan. De batterij bepaalt wanneer ze oplaadt of energie op het net injecteert. En het is een betrouwbare back-up tijdens een stroomuitval, dankzij een UPS-noodstroomaansluiting. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over energievoorziening tijdens onverwachte situaties.

 

Ontdek onze AlphaESS batterijsystemen
Thuisbatterij van AlphaESS

Wil jij je batterij graag nog slimmer maken, zodat je maximaal op je energiekosten kan besparen? Koppel je AlphaESS thuisbatterij dan met Jabba, het slimste energieplatform.

Vraag nu je gratis offerte aan

Geïnteresseerd in een AlphaESS thuisbatterij? Vraag een offerte aan.

Vraag je offerte aan

AlphaESS Bedrijfsbatterijen

Met een commerciële batterij van AlphaESS optimaliseer je het energieverbruik van je bedrijfssite of kantoor. Jij stapt met je bedrijf niet alleen mee in de energietransitie, maar je bespaart ook op je energiekosten. Daarnaast kan je installatie ook specifiek aangestuurd worden op basis van trading of dynamische tarieven. 

Ontdek alles over commerciële batterijen

Waarom AlphaESS een slimme keuze is

Dankzij een thuisbatterij moet je voor (groene) energie nog minder beroep doen op het elektriciteitsnet. En kan je zelfconsumptie stijgen tot wel 80%.

Een AlphaESS batterij is meer dan enkel een energieopslagsysteem. Je kan verbruikspieken afvlakken om zo je capaciteitstarief te doen dalen. De automatische sturing zorgt voor besparingen, terwijl jij werkt of slaapt.

Met een thuisbatterij maak je een duurzame keuze en ben je klaar voor het toekomstige energielandschap.

Er is geen batterij op de markt die beter en langer presteert dan een AlphaESS batterijsysteem.

Vraag een offerte aan

Lees de ervaringen van eigenaars van een AlphaESS thuisbatterij

Heb je een vraag?

Een thuisbatterij kiezen die bij je persoonlijke situatie en levensstijl past roept misschien vragen op. Daarom bundelden we de veelgestelde vragen.

Ga naar veelgestelde vragen