fbpx

Intersolar 2019 zit erop!

Op de stand van AlphaESS was het 3 dagen lang een komen en gaan van partners, installateurs, klanten, prospecten en geïnteresseerden uit de hele wereld.  Met iinno-benelux konden we ervaren dat de interesse vanuit de Benelux en dan met name vanuit Vlaanderen voor batterij opslag in de lift zit.  Het deed ons veel plezier om enkele van onze klanten en prospecten in München te mogen begroeten.

Naar jaarlijkse traditie werden er tijdens de beurs ook enkele prijzen uitgedeeld.  Ook dit jaar was AlphaESS andermaal finalist in de categorie Electrical Energy Storage, waar er net naast winst gegrepen werd met het nieuwe Smile B3 systeem.  Dit is een éénfasig retrofit AC te koppelen systeem met geïntegreerde 2,9kWh batterij dat modulair uitbreidbaar is.  Het werd ontworpen om 20 jaar dienst te doen, met een garantie over 10.000 cycli en een DoD van 96%.  Dit alles tegen een zeer interessante instapprijs.

Ook volgend jaar zal iinno-benelux van de partij zijn.  Je kan ons dan van 17 tot en met 19 juni vinden in hal B1, stand B140.  We hopen je dan te begroeten.